Träna skidteknik

Hej

Nu har vi fått möjlighet att erbjuda träning i Skidteknik! 😊

Passar väl perfekt inför kommande Skid-VM i mars.

Vi tar ut en egenavgift om 50 kr/person som betalas in i visa Swish 123 303 46 26 samband med anmälan, som du gör via Bokat.se

Ange ”Skidträning”.

Det är vår egna Linn Thorsén, certifierad skidcoach, som kommer hålla i några pass här framöver. Den första blir den 14 december på Gamliaspåret.

Här kommer lite mer information från henne själv:

Jag heter Linn Thorsén och jobbar sedan oktober 2023 som Commercial Manager inom Vind.

Min bakgrund inom skidåkning började med att jag som barn åkte skidor med familjen parallellt med att jag höll på med många andra idrotter, till att jag tränat på högre nivå och även tävlat på elitnivå. För att komma närmare idrotten igen har jag utbildat mig till Certifierad Skidcoach genom Svenska Skidförbundet.

Detta för att kunna hjälpa både klubbar och även inspirera vanliga motionärer till att åka skidor. Jag har coachat både större och mindre grupper och även haft privatlektioner inom skidteknik.

För att få en bra start på skidsäsongen 2023–2024 vill VIF bjuda in till några tillfällen med skidteknik tillsammans med mig. Tillfällena passar både dig som är nybörjare på skidor och vill ha grundläggande tekniktips, och även om du är en mer van skidåkare som vill ha lite hjälp med att slipa på tekniken för att få ut mer av din skidåkning. Jag är övertygad om att alla har nytta av att fokusera på teknik i början av säsongen för att kunna njuta mer av sin skidåkning! Det här passar ju extra bra i år eftersom vi 2024 kommer ha VM i skidor på Vattenfall.

Först till kvarn – som man brukar säga! 😊

Med vänlig hälsning
VIF Umeå Styrelse