Nyhetsbrev oktober 2024

Hej alla medlemmar!

Terminen är i full gång. Vi har en del platser kvar i våra olika gruppaktiviteter:

Öppen aktivitet är igång måndagar 17-18 på Kronoparksskolan. Gratis för alla barn som betalt medlemsavgift. Bara att boka in barnet via mail till oss eller via ledare på plats. Kom ihåg att du som förälder är ansvarig för ditt barn på plats då vi inte har ledarledda aktiviteter på måndagar.

Vattenträningen är på måndagar och onsdagar, 20.15-21.00 i Sundsta badhus. Det finns en del platser kvar i båda grupperna, enkelt att boka in sig via korpenkarlstad.se och välj aktivitet vattenträning. Onsdagsgruppen är lite hårdare än måndagsgruppen så välj den dag som passar ditt önskemål bäst.

Ishockey och rinkbandy

På torsdagar kör vi ishockey för alla oavsett erfarenhet, 20.45-22.15. Det finns ganska många platser kvar. Kom och prova gratis en gång och se om du tycker att det är kul! Tyvärr har vi inte fått till en ren damishockeygrupp i vinter men vi hoppas att flera av våra kvinnliga medlemmar vågar och vill testa att träna med torsdagsgruppen så välkomna o kom och prova!

Rinkbandy har vi återigen fått tider för på söndagar 19-20. Vi har köpt en ett gäng bandyklubbor för er som inte har egen klubba som ni får låna första gångerna innan ni köper en egen. Bara att komma och prova en söndag!

Innebandyträningar för alla från 15 år

Förra måndagen startade vi upp Innebandyträningar igen i Frödingskolans gymnastiksal. Välkommen att vara med, bara att komma och spela med oss en gång innan du bokar in dig i gruppen.  Både tjejer och killar över 15 år är välkomna. 

NPF-idrott och NPF-curling

Vi har två platser kvar i Lugna NPF-grupp på tisdagar kl 17-18 i Råtorpskolans gymnastiksal. Maila till  kristin.danielsson@korpen.se om ni funderar på att komma och prova. Vi har en plats kvar i curlinggruppen som passar lugna barn. Det är bara 5 barn i hela hallen för att minska intryck och skapa lugn. Vet du nån som platsar så maila till mailadressen ovan så hjälper Kristin till.  

Lugna gruppen under höstlovet

Vi erbjuder nya barn att prova på NPF-idrottens Lugna gruppen under höstlovet i samarbete med Karlstads kommun. Vi ses på Råtorpskolan 17-18 den 29 oktober. Föranmälan krävs och skickas till kristin.danielsson@korpen.se Aktiviteten är kostnadsfri. Tipsa gärna barn med ADD-liknande svårigheter om vår verksamhet.

Luciacupen i Boule

Luciacupen har nu blivit en riktigt tradition igen och vi planerar för att den ska gå av stapeln även i år, den 14 december. Mer info finns på hemsidan inom kort. Frågor mailas till karlstad@korpen.se.

Mer information och bokning:

Alla våra grupper som är bokningsbara finner du genom inloggning här: https://korpenkarlstad.zoezi.se/

Du kan också läsa mer om våra aktiviteter på vår hemsida www.korpenkarlstad.se och se alla bokningsbara grupper där.

Byte av kanslilokal

Parallellt med höstens aktivitetsplanering bytte vi till nya lokaler och nu sitter vi i en lokal på Rud, Mossgatan 109. Vårt nya telefonnummer är 070-0085996 och vi nås på telefon på tisdagar samt torsdagar mellan 9-13.

En ny bollsportansvarig i Korpen Karlstad sökes

Vi söker någon som vill axla ansvaret för bollsporter i föreningen då Wictor Gullström efter många är i föreningen minskar sitt engagemang och låter nån med ny energi och driv ta ledartröjan för fotboll och innebandy mm. Är du dig vi söker? Maila till karlstad@korpen.se så ser vi till att du blir kontaktad av vår styrelse. Tack!

Nya idéer och utvecklingsarbete i styrelsen

Vi söker nya personer till vår styrelse. Vi har under hösten 2023 uppdaterat vår verksamhetsidé, värdegrund och vision som ska ligga till grund för kommande styrelsearbete för en bättre struktur på styrelsearbetet, tillsammans med RF SISU. Är du intresserad av verksamhetsutveckling? Brinner du för nya idrottsidéer eller saknar du en viss idrott i Karlstad? Vi arbetar för att bredda idrotten i Karlstad och bollar gärna nya idéer och tankar, oavsett om du vill vara bollplank, ledare eller en del av vår styrelse. Maila till kristin.danielsson@korpen.se om du blir nyfiken så får du veta mer.

Ha en fortsatt härlig höst med oss!

/Kansli och styrelse, Korpen Karlstad