Nyheter från Korpen Karlstad

Nyhetsbrev augusti 2024

 

Hej alla medlemmar!

Hoppas ni haft en bra sommar. Det har varit ett längre sommarlov än vanligt men nu är arbetet i full gång med gruppstarter och ledarsamtal. Planeringen av hösten är i full gång och så här är läget just nu:

 

Öppen aktivitet är igång måndagar 17-18 på Kronoparksskolan. Gratis för alla barn som betalt medlemsavgift. Bara att boka in barnet via mail till oss eller via ledare på plats. Kom ihåg att du som förälder är ansvarig för ditt barn på plats då vi inte har ledarledda aktiviteter på måndagar.

 

Vattenträningen startar 2 respektive 4 september i Sundsta badhus. Om du inte är medlem eller med i annan verksamhet inom föreningen så får du testa gratis denna vecka. Meddela kansliet innan du kommer så vi kan säga till i receptionen.

 

Ishockey och rinkbandy

Tisdag och torsdag kör vi ishockey för erfarna respektive alla oavsett erfarenhet. Damishockeyn har fått tider på onsdagar i vinter igen, planering ska göras med ledare inom kort. Rinkbandy har vi återigen fått tider för på söndagar (vissa söndagar går bort pga ungdomsmatcher). Starter första veckan i oktober.

 

Innebandyserie och innebandy för tjejer

Nu går det att anmäla sig till vinterns innebandyserie. Innebandy för tjejer från 15 år hoppas vi kunna starta upp samma vecka som hockeyn, bara vi får till ett möte med vår ledare.

Wermlandscuper i innebandy planeras till den 8/2 2025. Anmälan kan göras via mail till wictor.gullstrom@korpen.se redan nu.

 

NPF-idrott och NPF-curling

Ikväll har vi möte angående NPF-aktiviteterna. Vi hoppas kunna dra igång i mitten av september samt mitten av oktober. Grupperna läggs ut inom kort. Intresseanmälan kan skickas in redan nu till kristin.danielsson@korpen.se.

 

Luciacupen i Boule

Luciacupen har nu blivit en riktigt tradition igen och vi planerar för att den ska gå av stapeln precis som vanligt under december månad. Mer info kommer på hemsidan senare i höst.

 

Hitta rätt

Alla grupper som är bokningsbara finner du genom inloggning här: https://korpenkarlstad.zoezi.se/

Du kan också läsa mer om våra aktiviteter på vår hemsida www.korpenkarlstad.se och se alla bokningsbara grupper där. Du kan också se kommande grupperer som vi hunnit lägga in men inte kan bokas än. Du kan alltid skicka en intresseanmälan till oss så lägger vi in dig så snart gruppen är bokningsbar. Maila din anmälan till karlstad@korpen.se.

  

Amatörcup i pingis  - Trulsfeber

Skulle det finnas ett intresse av att vara med i en amatörpingiscup? Har du fått sug på pingis efter våra fina insatser i bordtennis under OS? Hör av dig till oss om du är intresserad av att vara med i en pingiscup oavsett erfarenhet. Vi kan arbeta för att få till en amatörcup och ha en riktigt rolig dag tillsammans. Maila intresse till wictor.gullstrom@korpen.se.

 

Byte av kanslilokal

Parallellt med höstens aktivitetsplanering byter vi lokal.  1 oktober hittar ni oss i en gatuplanslokal på Rud, Mossgatan 109. Vi kommer också att få nytt telefonnummer. Ny info läggs in på hemsidan när flytten gått. Ni är välkomna att komma och besök oss efter 1 oktober om ni vill se hur vi har det. Meddela att ni vill komma så att vi kan boka in att vi är på plats. Vi arbetar fortsatt tisdagar och torsdagar 9-13 men vi är inte alltid på plats dessa tider pga möten, inköp och annat.

 

Nya idéer och utvecklingsarbete i styrelsen

Vi söker nya personer till vår styrelse. Vi har under hösten 2023 uppdaterat vår verksamhetsidé, värdegrund och vision som ska ligga till grund för kommande styrelsearbete för en bättre struktur på styrelsearbetet, tillsammans med RF SISU.

Är du intresserad av verksamhetsutveckling? Brinner du för nya idrottsidéer eller saknar du en viss idrott i Karlstad? Vi arbetar för att bredda idrotten i Karlstad och bollar gärna nya idéer och tankar, oavsett om du vill vara bollplank, ledare eller en del av vår styrelse. Maila till kristin.danielsson@korpen.se om du blir nyfiken så får du veta mer.

 

Ha nu en skön höst med oss i Korpen Karlstad!

/Kansli och styrelse, Korpen Karlstad