Är du sugen på att träna eller spela innebandy i vinter?

Hej alla medlemmar!

Vi söker fler som vill spela innebandy i vinter. Vi har nu fyra lag anmälda till vinterns innebandyserien men behöver minst två till för att få till en bra serie i vinter. Två vill köra men saktar fullt lag för att kunna vara med. Kanske är det något för just dig? Anmälan ligger öppen en vecka till, så hör av dig till oss om du saknar lag och vill spela i vinter igen eller om hela ert lag som spelat tidigare säsonger vill köra igen, vore otroligt kul att få igång en bra serien i år igen såklart!

Maila till wictor.gullstrom@korpen.se eller kristin.danielsson@korpen.se för kontaktuppgifter till lagledare eller för övrig info. 

Nu har vi också träningstid för er som vill spela innebandy en dag i veckan i en träningsgrupp där vi värmer upp o spelar match inom gruppen under timmen. För både tjejer och killar från 15 år, i Frödingskolans gymnastiksal, mellan 20-21 på måndagar. Till den här gruppen söker vi nån som kan öppna entrén och ansvara för gruppen hjälps åt att plocka bort sargen efteråt. Gruppen går att boka här: https://www.korpen.se/korpenkarlstad/aktiviteter/innebandy/

Vill du veta mer kollar du in vår hemsida https://www.korpen.se/korpenkarlstad/aktiviteter/innebandy/

/Kansliet, Korpen Karlstad